Vi tilbyder

DP Autoservice er dit professionelle autoværksted i Randers. Vi har mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af alle typer køretøjer, og vi tilbyder en bred vifte af services.

Vores erfarne og dygtige mekanikere er specialiseret i at udføre alt fra bremse- og dækskift, motorreparationer og olieskift til klargøring til syn, styring og tandremsskift.

Der er mange dele på en bil, der kan gå i stykker, eller som skal vedligeholdes eller skiftes ud. Du kan derfor trygt vælge os, som dit lokale autoværksted. Vi er nemlig også i stand til at reparere og vedligeholde andre dele af bilen, såsom støddæmpere, aircondition, batterier, fælge, gearkasser og udstødning. Vi kan også udføre fejlsøgning, pladearbejde, rustarbejde, stenslagsreparationer, rudeskift og arbejde på undervognen, og meget mere.

 

Vores autoværksted i Randers

I vores værksted har vi den nyeste teknologi og en lang række specialværktøjer til at udføre alle disse reparationer og vedligeholdelse, og vi bruger kun de bedste reservedele og materialer for at sikre, at vores kunder kan køre sikkert på vejene.

Med DP Auto Service som din lokale automekaniker kan du føle dig tryg hele vejen.

Vi tilbyder autoservice i Randers og omegn. Så vi hjælper dig også gerne, hvis du har behov for en automekaniker i de omkringliggende byer. Så kommer du fra Hadsten, Bjerringbro, Hammel eller Aarhus, og har du behov for en dygtig og erfaren automekaniker i Østjylland? Så kontakt os i dag – vi er klar til at hjælpe dig.

 

Vi tilbyder følgende

Book en tid

Book en tid herunder, så kontakter vi dig for en bekræftelse af din tid.

Sådan tæller du dine vinduer