Reparation af skader

Reparation af skader

Ridser i lakken, buler eller andre skader på bilen? Det er aldrig rart, men det er desværre ikke altid til at undgå. Heldigvis er det ofte nemt at fikse skaderne.

Hos DP Autoservice tilbyder vi også reparation af skader på din bil, så den kan blive så god og flot som ny igen. Vi har mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af alle typer køretøjer.

 

Vi klarer reparation af skader hos DP Autoservice

I vores værksted i Randers er vi helt med på dupperne, når det gælder både reparation af skader, såvel som vedligeholdelse af din bil. Vi står klar med den nyeste teknologi og specialværktøjer til at udføre mange forskellige typer reparationer og vedligeholdelse.

Vi tilbyder bl.a:

Med os som din lokale automekaniker er du sikret, at din bil er i trygge hænder. Vi bruger de bedste materialer og reservedele for at sikre, at din bil er klar til brug igen, uden ridser, buler eller andre skader. Så kan du hurtigt blive godt kørende igen.

Vi er dit lokale autoværksted i Randers, men vi tilbyder også reparation af skader til dig, der kommer fra nærliggende byer i området. Så kommer du fra Aarhus, Hammel, Bjerringbro eller Hadsten, kan du også få kyndig hjælp til reparation af skader på bilen.

 

Når uheldet er ude – både små og store skader

Der er næppe nogen bilejere, der helt kan undgå, at der kommer ridser i lakken, buler, stenslag eller andre typer skader på bilen. Så er det godt at vide, hvor du kan tage bilen hen, når uheldet er ude.

DP Autoservice står klar til udbedring af både små og store skader. Så uanset om det blot er en lille ridse, eller en stor bule – eller en rude der skal udskiftes på grund af stenslag, står vi klar til at hjælpe dig med opgaven i vores autoværksted i Randers.

Hos os er du sikret god og professionel service og et ærligt stykke arbejde. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser – og du er altid sikret, at prisen er som aftalt. Her kommer der ingen grimme overraskelser, så du kan trygt vælge os som din lokale automekaniker.

Du kan booke tid til reparation af skader her på siden, men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Sådan tæller du dine vinduer